Personligt Sl Kort

Du laddar spärröppnaren på access kortet i samband med att du köper din movingobiljett i automaten alternativt laddar spärröppnare vid ett senare tillfälle om du behöver köpa ett sl access kort. Så här fungerar kort på kort.

Learning From Comparative Perspectives Part Ii Active
Learning From Comparative Perspectives Part Ii Active

Om ditt kort slutar att fungera får du byta ut det kostnadsfritt på ett sl center.

Personligt sl kort. Att ha ett ul kort på fickan är smart även om du inte reser så ofta. Du kan också beställa ett sl access kort med din egen bild på. Ta en ny bild eller välj din favoritbild i mobilens fotoalbum.

Ladda det med reskassa så kan du vara säker på att du alltid får det bästa priset på enkelresor. När du registrerar ditt sl access kort hos sl upprättar du ett avtal med sl som ger oss rätt att behandla vissa av dina personuppgifter för att kunna utföra vårt uppdrag gentemot dig som kund. Det kan du sedan ladda med biljetter om och om igen.

Här hittar du en lättläst lista över de vanligaste biljetterna. Allt på ett kort. De här biljetterna har du sparade på ett sl access kort.

Med period biljetterna får du resa hur mycket du vill under den tiden perioden som biljetten gäller. Kortet kostar 100 kronor inklusive porto. Vet du hur ofta du kommer att resa laddar du ul kortet med den biljett som passar just dig.

Ett sl access kort kostar 20 kronor. Anledningen till att det blir såhär beror på nya rutiner i sls biljettsystem. Du köper biljetter till ditt sl access kort hos ombud i sl access automaterna som finns på tunnelbanestationerna och de flesta pendeltågsstationerna hos spärrexpeditören på pendeltågsstationerna sl center och i webbutiken här på slse.

Du kan låna ut ditt sl access kort till någon annan men bara en person i taget kan använda kortet. Fyller du på ditt accesskort eller köper periodkort som du inte aktiverar går värdet förlorat efter 60 dagar. Med kort på kort är det lättare att skilja på dina kort i plånboken.

Har du ett personligt konto på mitt sl här på slse kan du även där se information om vad du har för biljetter på ditt kort och hur mycket pengar du har laddat i reskassan. Så länge som du har ett konto hos mitt sl får sl enligt avtalet hantera dina personuppgifter på det sätt som beskrivs nedan. Har du inget access kort eller om du inte har ett mörkblått access kort kan du köpa det via sls försäljningsombud.

Skapa ett personligt konto på mitt sl för att kunna få förlustgaranti för ditt sl access kort. Gör ditt kort personligt designa ditt eget bankkort i appen för privatpersoner. I sl access automaterna kan du få all information om vad du har på ditt kort hur länge det gäller och om du har en biljett som ännu inte börjat gälla laddad på kortet.

Sl access kort personligt information om sl access kortets funktioner sl.

2
2

Mercedes Me On The App Store
Mercedes Me On The App Store

Mavic Comete Pro Carbon Sl Ust Hjulsett Lp8838100 Pr M 25 Spinn No
Mavic Comete Pro Carbon Sl Ust Hjulsett Lp8838100 Pr M 25 Spinn No

Hej Da Sl Kortet Nu Blippar Vi Mobilen Mitti Se
Hej Da Sl Kortet Nu Blippar Vi Mobilen Mitti Se

Nej Till Hojning Av Sl Kortet Stoppa Hyckleriet
Nej Till Hojning Av Sl Kortet Stoppa Hyckleriet

Madone Sl 6 Trek Bikes No
Madone Sl 6 Trek Bikes No

2
2

Logo Sl Photo
Logo Sl Photo

2
2